Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Copiii vedetelor din România au fost cucerite de un burete de mare

       

       

       

       

       

      Marți, 3 februarie, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City a avut loc avanpremiera celei mai noi producții Paramount Animation și Nickelodeon Movies, care are în centrul atenției un burete de mare hazliu și zâmbăreț: SpongeBob – Aventuri pe uscat!


      Cu această ocazie, mai multe persoane publice și copii lor au făcut cunoștință cu cel mai simpatic personaj Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați: Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu, Rocsana Marcu, Paula Chirilă, Andrei Aradits, Doru Todruț, Cosmin Tudoran, Sonia Argint și Carmen Negoiță.

       

      Mai mult de atât, copii vedetelor s-au lăsați cuceriți de farmecul celebrului personaj SpongeBob Pantaloni Pătrați. “Îmi place SpongeBob pentru că este amuzant”, a spus Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu. Mayra, fiica cea mare a Rocsanei Marcu, are și ea o slăbiciune pentru zâmbăreț: “Cel mai mult îmi place SpongeBob pentru că e făcut din burete”, iar fiicei lui Doru Todoruț, Rebeca, îi place pentru că are ochii mari.

       

      SpongeBob – Aventuri pe uscat! este un film de animație inspirat de celebrul serial Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați, creat de biologul marin Stephen Hillenburg.

       

      În SpongeBob – Aventuri pe uscat! piratul Burger Beard (Antonio Banderas) caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.

       

      Vocilor care dau viață în mod obișnuit  prietenilor subacvatici (Tom KennyBill FagerbakkeRodger BumpassClancy BrownCarolyn Lawrence și Mr. Lawrence), li se alătură de data asta două mari celebrități: Antonio Banderas și celebrul chitarist al formației Guns N’Roses, Slash.

       

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!