Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » "Focus" îşi păstrează poziţia de lider de box office

       

       

       

       

       

      Lansat în cinematografele din ţară pe 27 februarie, filmul Focus rămâne pe primul loc în box office-ul românesc pentru a doua săptămână la rând. În urma acestui weekend, producţia Warner Bros. Pictures a mai adunat în sălile de cinema 31.957 spectatori, cu încasări de 631.915 lei. Până în prezent, filmul care îi are în rolurile principale pe Will Smith şi Margot Robbie a reuşit să cucerească 101.451 spectatori şi să înregistreze încasări totale de 1.917.427 de lei.

       

      În Focus, Will Smith este Nicky, un maestru al escrocheriilor, pentru care viaţa devine şi mai complicată atunci când o întâlneşte pe superba Jess (Margot Robbie), o ambiţioasă novice în ale înşelăciunii. Nicky începe să îi destăinuie din secretele meseriei, însă atunci când simte că i s-au aprins prea tare călcâiele după ea, bărbatul rupe relaţia şi dispare fără urmă. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi să-l scoată din joc pe maestrul escroc.

       

      Focus a fost scris şi regizat de Glenn Ficarra şi John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producător, alături de Charlie Gogolak şi de Stan Wladkowski, care sunt producători executivi. Distribuţia este condusă de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („În căutarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) şi Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).

       

      Echipa din spatele camerei îi include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) şi creatorul de costume Dayna Pink şi compozitorul Nick Urata, care au lucrat şi pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit „Hoţul Gentleman”, a servit drept consultant, concepând şi executând toate manevrele de furt.

       

      Warner Bros Pictures prezintă, o producţie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – Focus, care a avut premiera pe 27 februarie şi poate fi văzut în continuare în cinematografele din ţară. Puteţi rezerva bilete AICI!


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!