Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Află care sunt premierele acestui weekend!

      27 martie 2015

      Autor: Oana Mosor

       

       

       

       

      Oferta cinematografelor este variată pentru ultimul weekend din martie şi chiar acoperă toate genurile. Avem o super comedie cu Will Ferrell şi Kevin Hart, o animaţie SF, un film de acţiune, dar şi o producţie premiată la Cannes. Iată care sunt recomandările noastre!

       

      Get Hard / Mare şi Tare 


      Comedia „Mare şi Tare‟ îi are în rolurile principale pe Will Ferrell şi Kevin Hart. După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.

       

      Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt. 

       

       

      Big Game / Ţinta: Preşedintele 


      Un puşti de 13 ani aflat la vânătoare în pădure, este singurul care îl poate ajuta pe preşedintele Statelor Unite ale Americii să supravieţuiască în sălbăticie, atunci când avionul Air Force One este atacat de terorişti şi se prăbuşeşte în apropierea locului său de campare. 

       

       

      Home / Acasă 


      Un grup de extratereștri caută refugiu pentru a scăpa de dușmanii lor, ascunzându-se pe Pământ.  Atunci când Oh, fuge de poporul ei şi ajunge pe Pământ, se împrieteneşte cu o fată pe nume Tip. Trecând printr-o serie de aventuri comice, Tip şi Oh îşi dau seama că a fi diferit şi a face greşeli face parte din trăsăturile unei fiinţe umane şi descoperă adevărata semnificaţie a cuvântului ACASĂ. 


       

      The Tribe / Tribul

       

      Povestea se învârte în jurul unui adolescent surdo-mut ajuns într-un internat pentru tineri cu dizabilităţi, unde pricepe repede că pentru a rezista trebuie să se integreze în "trib", organizaţia infracţională a internatului. 

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!