Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Robert De Niro şi John Travolta, pentru prima dată împreună pe marele ecran

      Actorii americani Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acţiune "Killing Season", produs de Millennium Films şi Corsan Pictures.

       

      Acest lungmetraj va fi regizat de Mark Steven Johnson, pe baza unui scenariu scris de Evan Daugherty. Filmările pentru "Killing Season" vor debuta pe 16 ianuarie în Munţii Apalaşi din Statele Unite.Următorul proiect cinematografic pentru John Travolta ar fi trebuit să fie "Gotti: In the Shadow of My Father".

       

      Filmările pentru acest film urmau să înceapă tot în ianuarie 2012, dar se pare că Travolta a ales să filmeze mai întâi pentru "Killing Season".Robert De Niro va juca rolul unui fost militar american care trăieşte într-o cabană din munţi. El va primi vizita unui turist european, interpretat de Travolta, care se dovedeşte a fi un fost soldat sârb care vrea să se răzbune.


      "Nu i-am văzut niciodată pe aceşti doi mari actori împreună pe marele ecran şi abia aşteptăm să vedem ce va ieşi din această combinaţie", a declarat Paul Breuls, directorul general al companiei de producţie cinematografică Corsan Pictures.


      Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981).

       

       Rober De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.


      John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!