Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Lindsay Lohan, condamnată la 30 de zile de închisoare

      3 noiembrie 2011

      Autor: Delia Traistaru

      Lindsay Lohan a fost condamnată miercuri la 30 de zile de închisoare după ce a recunoscut că a încălcat termenii eliberării condiţionate.

       

      Actriţa trebuie să se prezinte la penitenciar până pe data de 9 noiembrie, pentru executarea pedepsei. Lindsay Lohan a recunoscut în instanţă că încălcase termenii eliberării condiţionate, lipsind de la centrul social unde trebuia să lucreze.

       

      Pe 19 octombrie, justiţia americană revocase ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim. Actriţa în vârstă de 25 de ani fusese eliberată după doar câteva ore, după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari.

       

      Judecătoarea Tribunalului din Los Angeles, Stephanie Sautner, a condamnat-o pe Lohan şi la 53 de zile de muncă în folosul comunităţii, la morga din comitatul în care locuieşte. De asemenea, Lohan trebuie să participe la şedinţe de psihoterapie.


      În mai, Lindsay Lohan fusese condamnată iniţial la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 de dolari. Actriţa şi-a efectuat pedeapsa acceptând să trăiască în regim de arest la domiciliu, în urma unei înţelegeri cu procuratura americană.


      Această condamnare era deja rezultatul unei alte violări a regimului de libertate condiţionată, actriţa fiind condamnată anterior pentru conducerea unui vehicul în stare de ebrietate şi pentru posesie de stupefiante


      Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!