Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Making Of "Coconut Micul Dragon" - descoperă cine se "ascunde" în spatele vocilor care au dublat în limba română!

       

       

       

       

       

      Coconut e un dragon mititel care le va arăta copiilor cum să fie curajoși, cum să se poarte cu ceilalți ca să conviețuiască în armonie cu cei din jurul lor!

       

      El este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. 


      Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?

       

      Animația Coconut Micul Dragon va fi lansată în cinematografele din România în versiune 3D dublată pe 15 mai 2015.

       

      Până atunci, iată cine se “ascunde” în spatele vocilor care îi dau viață lui Coconut, amicilor și inamicilor săi – o echipă de actori profesioniști pe care acum îi puteți vedea în acțiune în acest Making Of pe care îl puteți vedea mai jos:

       


      Filmsi a gasit pentru tine

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!