Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Johnny Depp s-a mutat din nou în SUA ca să nu plătească impozite în Franţa

      Actorul american Johnny Depp s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, deoarece nu a dorit să devină rezident permanent în Franţa şi să plătească impozite în această ţară.

       

      Starul american şi partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au luat, în anii 1990, decizia de a locui şi a-şi creşte copiii în Franţa, pentru a se afla cât mai departe de Hollywood, informează contactmusic.com.


      Recent, însă, Johnny Depp s-a mutat cu familia lui în Statele Unite ale Americii, după ce oficialităţile franceze i-au cerut să devină rezident permanent, iar starul s-a temut că va fi obligat să plătească impozite în ambele ţări.

       

      "Ei bine, m-am întors (în Statele Unite, n.r.). Am plecat pentru că Franţa voia o parte din mine. Voiau ca eu să devin rezident permanent. Voiau ca eu să am statutul de rezident permanent, iar acesta schimbă totul. De fapt, voiau doar bani. Nu sunt pregătit pentru a renunţa la cetăţenia mea americană", a declarat Johnny Depp pentru publicaţia britanică The Guardian.


      Potrivit actorului, dacă va petrece în Franţa mai mult de 183 de zile într-un an, el va fi obligat să plătească impozite atât în această ţară, cât şi în Statele Unite.


      Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

       

       

      Sursa: mediafax.ro


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!