Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » „Dezastrul din San Andreas” se dezlănţuie, din 29 mai, pe marile ecrane

       

       

       

       

       

      Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D.

       

      După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco.

       

      Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

       

      Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.

       

      În acest film mai joacă şi Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnston-Burt, Art Parkinson şi nominalizatul la Premiul Oscar Paul Giamatti („Cinderella Man”).

       

      Scenariul este scris de Carlton Cuse, după o poveste de Andre Fabrizio şi Jeremy Passmore. Richard Brener, Samurl J. Brown, MIchael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson şi Bruce Berman au fost producători executivi.

       

      Echipa de creaţie îi mai include pe directorul de imagine Steve Yedlin, scenaristul Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, creatorul de costume Wendy Chuck, producătorul de efecte speciale Randall Starr, Coordonatorul de efecte speciale Colin Strause şi compozitorul Andrew Lockington.

       

      Dezastrul din San Andreas” a fost filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco. New Line Cinema prezinta, in asociere cu Village Roadshow Picures, o productie FlynnPictureCo., regizată de Brad Peyton „Dezastrul din San Andreas” care ajunge în 2D, 3D, 4Dx si IMAX 3D pe marile ecrane din România, în premieră, din 29 mai.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!