Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Adam Sandler salvează lumea de PAC-MAN și Space Invader în Pixels, o aventură digitală – din 24 iulie în cinematografe

       

       

       

       

       

      Adam Sandler joacă rolul principal în cel mai recent film produs de Columbia Pictures. Actorul, cunoscut pentru filme precum Grown Ups, Bedtime Stories sau I Now Pronounce You Chuck & Larry este de această data și producător.

       

      Când erau copii, în anii 1980, Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) şi Eddie “The Fire Blaster” Plant (Peter Dinklage) au salvat lumea de mii de ori – în jocurile video de 25 de cenţi bucata.  Acum, ei o vor face cu adevărat.  În Pixels, atunci când extratereştrii intergalactici descoperă nişte jocuri video clasice şi le iau drept o declaraţie de război, ei atacă Pământul după modelul prezentat în chiar aceste jocuri. Acum, preşedintele Cooper trebuie să-şi cheme în ajutor foştii prieteni din sălile de jocuri pentru a salva lumea de PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, sau Space Invaders™.  Acestora li se alătură Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan), o specialistă în singurul armament care-i poate distruge pe extratereştrii.

       

      Adam Sandler interpretează rolul lui Sam Brenner – un campion de altădată al jocurilor video, iar acum, tehnician pentru echipamente electronice. “Lucrurile n-au mers prea lin pentru el în ultimii 30 de ani,” spune Barnathan.  “El s-a cam împotmolit.  Ca să fim cinstiţi, el pare că nu se pricepe la nimic atât de bine ca la jocurile video.  Din fericire pentru noi toţi, această activitate este foarte la-ndemână.”

       

      Răsfățat al Hollywoodului, filmele lui Sandler au avut încasări de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea. De curând, Sandler a putut fi urmărit în filmul independent The Cobbler, alături de Steve Buscemi şi Dustin Hoffman.  De asemenea, el a făcut din nou echipă cu Drew Barrymore pentru cea de-a treia lor colaborare în filmul Blended.

       

      Anul acesta, pe lângă Pixels, Sandler va mai lucra şi la filmul Hotel Transylvania 2, dând voce personajului Dracula. 

       

      Pe Adam Sandler, alături de Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage şi Josh Gad îl puteți vedea într-o echipă de eroi unici, chemaţi să salveze omenirea.  Din 24 iulie, Pixels: o aventură digitală va fi distribuit în cinematografele din România de către InterComFilm Distribution.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!