Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » „Magic Mike XXL” încinge atmosfera, din 17 iulie, la cinema

       

       

       

       

       

      Producţia Warner Bros. Pictures „Magic Mike XXL” îi reuneşte pe marile ecrane, din 17 iulie, pe Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez şi Gabriel Iglesias, vedetele care au apărut şi în succesul din 2012 „Magic Mike”.

       

      Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

       

      În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

       

      Distribuţiei i se alătură în premieră Amber Heard („Jurnalul unui iubitor de rom”), Donald Glover („Studenţi part-time”), Stephen „tWitch” Boss („Dansul dragostei 4: Revoluţia”) şi Michael Strahan („Live with Kelly and Michael”), cu Andie MacDowell („Pe cont propriu”), Elizabeth Banks (filmele „Jocurile foamei”) şi Jada Pikett Smith („Gotham”).

       

      Magic Mike XXL” a fost regizat de laureatul Premiului Emmy, Gregory Jacobs („Viaţa mea cu Liberace”), care a fost producător la „Magic Mike” precum şi la multe alte filme realizate în lunga colaborare cu Steve Soderbergh. Filmul a fost produs de Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum şi Reid Carolin, după un scenariu al lui Carolin. Steven Soderbergh, cel care a regizat primul film, a fost producător executiv. Echipa de creaţie i-a mai inclus pe designerul de producţie Howard Cummings şi creatorul de costume Christopher Peterson.

       

      Filmul „Magic Mike XXL” este o producţie Warner Bros. Pictures şi va avea premiera în cinematografele din ţară pe 17 iulie.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!