Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Delia Matache este o fată de ceară în animaţia anului „Mune: Gardianul Lunii”

       

       

       

       

       

      Cu o carieră muzicală de invidiat, Delia Matache va putea fi admirată şi pe marile ecrane, din 11 septembrie, când îi va împrumuta vocea lui Glim, o gingaşă fetiţă de ceară şi totodată personajul principal feminin din spectaculoasa animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii. 

       

      „Îmi place foarte mult să dau viaţă personajelor din desenele animate, iar Mune este o poveste tare draguţă despre încrederea în sine, despre cât putem fi de puternici fără să ne dăm seama. O lume colorată şi frumoasă în care am acceptat să intru pentru că, într-un fel sau altul se aseamănă cu lumea mea. Sunt sigură că Glim o să fie primită cu braţele deschise de către publicul din România şi că o să aducă multe zâmbete la înaintare. Abia aştept premiera!”, declară Delia despre experienţa dublajului în cadrul animaţiei ,,Mune: Gardianul Lunii.

       

      Vivace şi radiantă, Glim visează la aventuri epice şi uită că este făcută din ceară. Se va topi dacă se apropie prea mult de Soare şi va îngheţa în aerul rece al nopţii. Ca rezultat, îşi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica şi legendele planetei. Însă când Soarele şi Luna dispar, Glim decide să intre în cea mai mare aventură alături de cei doi noi gardieni. Deşi nu căuta şi nu se aştepta, aceasta se va îndrăgosti de Mune.

       

      Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, povestea îl aduce în rol principal pe Mune, un mic spiriduş al nopţii, care este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

       

      Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.  

       

      Dacă rolurile principale din ,,Mune: Gardianul Lunii îi aduc pe marile ecrane pe Dragoş Bucur şi Delia Matache, publicul va avea parte de o distribuţie pe măsură şi în cazul rolurilor secundare.

       

      Animaţia Mune: Gardianul Lunii ajunge din 11 septembrie, la cinema, cu un univers unic care abordează teme generale ca prietenia, călătoria sau iubirea. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

       

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!