Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Zac Efron caută ritmul perfect ca DJ în „Vibrează cu mine”

       

       

       


       

      Obişnuit încă din copilărie cu lumina reflectoarelor, actorul Zac Efron se întoarce la pasiunea pentru muzică, de această dată în postura de DJ căutând ritmul perfect şi propria identitate, în filmul „Vibrează cu mine” care ajunge în premieră, pe marile ecrane din ţară, pe 4 septembrie.

       

      Fără excepţie, muzica face parte din viaţa noastră, iar Efron se regăseşte în totalitate în conceptul acestui film. „Am simţit şi trăit fiecare clipă descrisă în scenariu încă de la prima lectură. Parcă îi cunoşteam demult pe fiecare dintre băieţii din film. Era ca şi cum ar surprinde un capitol din viaţa mea cu grupul meu de prieteni şi reacţiile lor la experienţele trăite împreună. Personajele m-au fascinat, iar încrederea regizorului în acest proiect m-a cucerit.”, mărturiseşte actorul.

       

      Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte din cele mai luxoase cluburi de la Hollywood, povestea îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală.

       

      Uneori, melodia potrivită poate trezi amintiri şi te poate transporta înapoi în timp. Pentru Cole, muzica reprezintă viaţa lui, e felul în care se exprimă, în care trăieşte şi este viitorul pe care singur are ocazia să şi-l creeze.

       

      Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit.

       

      Din 4 septembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România filmul „Vibrează cu mine”.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!