Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici debutează împreună în cinema cu ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”

       

       

       

       

       

      Echipa vedetelor care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje din animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş se măreşte, odată cu debutul în dublaj de film animat al celebrelor prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici, care vor putea fi auzite pe marile ecrane în interpretarea haioaselor păsări emu Beryl şi Cheryl, din 2 octombrie.

       

      Extrem de vorbăreţe, Beryl şi Cheryl se cunosc de atât de mult timp încât ar putea gândi mai mereu la fel, ceea ce probabil se şi întâmplă.  Beryl şi Cheryl sunt două păsări emu foarte entuziaste, care mai tot timpul şi-l petrec vorbind despre băieţi şi visând la ziua în care vor reuşi să zboare.

       

      Adelina Pestriţu este foarte încântată de personajul căruia i-a împrumutat vocea şi a declarat despre Cheryl: ,,Chiar mă potrivesc foarte tare cu personajul. Şi cei din jur mi-au spus asta pentru că sunt asemănată de multe ori cu o ciocănitoare, care tot timpul vorbeşte şi are ceva de comentat. Deci cea din film pot spune cu uşurinţă că eu sunt. Nu am mai dublat nicio replică din niciun film, tocmai acesta este motivul pentru care sunt atât de încântată şi învăţ. Poate pe viitor, de ce nu, o să şi joc într-un film. Mi-ar plăcea foarte tare.”, a concluzionat prezentatoarea tv.

       

      Chiar dacă nu se află la prima experienţă cinematografică, Ilinca Vandici este extrem de încrezătoare: ,,Va fi uşor de recunoscut vocea mea. Până pe la 17 ani mi-am dorit să fiu actriţă, să joc într-un film. Am şi reuşit la un moment dat. Nu m-am gândit că o să şi dublez în animaţii. Mă încântă foarte tare ideea şi de abia aştept să văd ce o să iasă. Zic eu că e începutul unui drum şi al unei experienţe foarte frumoase din viaţa mea.”

       

      Alături de Virgil IanţuDana Rogoz şi Şerban CopoţAdelina Pestriţu şi Ilinca Vandici vin în întâmpinarea celor mici şi împrumuta puţin din farmecul personal celor două păsări emu pe care le interpretează în animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş, care va avea premiera în cinema pe 2 octombrie.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!