Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Dan Cruceru este un veritabil rege în ,,Crăiasa Zăpezii”

      26 octombrie 2015

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Cunoscut prezentator tv, blogger de succes şi un tată devotat, Dan Cruceru acceptă o nouă provocare în cariera sa şi debutează în dublajul de animaţie, din 13 noiembrie, odată cu lansarea pe marile ecrane din România a filmului ,,Crăiasa Zăpezii”/ ,,Snow Queen”.

       

      În interpretarea regelui din celebra animaţie ,,Crăiasa Zăpezii”, Dan Cruceru nu s-a lăsat intimidat de provocările pe care le presupune împrumutarea vocii unui personaj animat şi declară despre experienţa de a fi rege al studioului de inregistrări: ,,Este pentru prima oară când fac aşa ceva şi din afară pare totul foarte uşor. (...) Când ajungi aici şi trebuie să intri în pielea personajului lucrurile se complică. Pentru orice replică se dau vreo zece duble şi este foarte greu. Eu am venit cu entuziasmul, pe care încă îl am după 3 ore de înregistrări. Sper că fiicei mele de 4 ani îi va plăcea foarte mult de regele acesta. Sunt sigur că nu îmi va recunoaşte vocea, pentru că este cu totul diferită de felul în care sună în viaţa de zi cu zi. La premieră sunt foarte curios să văd cum va reacţiona."

       

      Regele din ,,Crăiasa Zăpezii" are destul de multe momente de nebunie şi îi place să se considere „un despot şi un tiran”. Are mari probleme de relaţionare cu proprii copii şi de când regatul a fost împărţit între el şi cei mici, aceştia nu mai au voie să interacţioneze. După un conflict puternic cu prinţii moştenitori, regele este cuprins de furie şi dă foc castelului.

       

      Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, ,,Crăiasa Zăpezii” va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

       

      Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

       

      Din 13 noiembrieFreeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia sezonului „Crăiasa Zăpezii”.

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!