Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Află care sunt premierele acestui weekend!

      29 octombrie 2015

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Sfârșit de octombrie, un pic mai mohorât și mai rece, se înserează devreme, vremea perfectă de mers la film! Mai ales că weekendul acesta avem câteva premiere interesante și pe toate gusturile. Chiar nu ai de ce să stai în casă!


      Filmsi te ajută să alegi prezentându-ți toate filmele care debutează pe marele ecran peste două zile.

       

      Infernul din Amazon / The Green Inferno

       

      Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană să protejeze pădurea ce cade sub secure în cantităţi din ce în ce mai mari şi să aibă grijă de un trib aflat în pericol de dispariţie. 

      Dar avionul are brusc probleme şi se prăbuşeşte violent. Acum tinerii new-yorkezi ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze. Legaţi, închişi, pregătiţi să fie sacrificaţi. Scapă cine poate!

      Drumul spre iad este pavat, se ştie, cu intenţii bune.

       

       

      Hotel Transylvania 2 / Hotel Transylvania 2

       

      Când vampirul de modă veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizată, Hotelul Transilvania intră într-o coliziune între supranaturalul de modă veche şi moda actuală.

       

       

      Dheepan

       

      Dheepan este un film radical şi uimitor, care dă peste cap gândirea convenţională despre imigranţi şi transformă un imigrant anonim, fugit din calea unui război despre care abia se vorbeşte în media, într-un anti-erou de tip Travis Bickle (n.n. din Taxi Driver)", comentează "The Independent".

       

      Un războinic din Sri Lanka soseşte în Franţa şi trebuie să se adapteze, să se acomodeze, să-şi găsească un rost. Pleacă însoţit de o femeie şi o fetiţă, ca să poată trece mai uşor de vamă. La Paris, găsesc o cameră în suburbii, iar bărbatul trebuie acum să asigure o viaţă nouă "soţiei" şi "fiicei".

      Începe să lucreze ca îngrijitor în afara Parisului. Însă în jur este atâta violenţă, încât instincetele sale de luptător sunt iar pe fază, ca să protejeze ce are el acum mai scump.

       

       

      Îmi curgi prin vine / Box

       

      Rafael (19 ani) o urmăreşte pe Cristina (34 de ani) pe stradă. Îi place ce vede. "Box" este o poveste de dragoste spusă altfel decât în filmele americane. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Rafael (Rafael Florea) şi Cristina(Hilda Peter) au în comun aceeaşi nevoie disperată de afirmare. De-a lungul filmului, fiecare învaţă în felul său lecţia maturizării şi a compromisului.

       


       

      Departe de lumea dezlănțuită /  Far from the Madding Crowd


      Bathsheba Everdene este o tânără independenta și încăpățânata din Anglia victoriană, care trebuie să aleagă între trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

       


       

      Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

       

      În timp ce încearcă să-şi salveze oraşul de invazia unor zombi, trei cercetaşi, în ajunul ultimei lor tabere de camping, descoperă adevăratul sens al prieteniei.

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!