Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Elena Gheorghe revine pe marile ecrane în ,,Crăiasa Zăpezii 2”

       

       

       

       

       

      A debutat pe marele ecran ca interpreta rolului principal din ,,Crăiasa Zăpezii 2” şi e gata să revină în forţă din 1 ianuarie în cinematografe, pentru a-i împrumuta din nou vocea micuţei Gerda, din animaţia de succes care spre încântarea publicului se bucură de unele dintre cele mai spectaculoase efecte 3D.

       

      Celebra cântăreaţă a declarat despre reluarea dublajului pentru ,,Crăiasa Zăpezii 2”:  ,,Îmi place foarte mult de Gerda în ,,Crăiasa Zăpezii 2”, deşi nu este la fel de prezentă ca în prima parte, ea se dovedeşte a fi personajul cheie până la sfârşitul desenului animat.  Este clar ca s-a maturizat, pentru că i s-a schimbat chiar şi tonul vocii şi ajunge la nişte concluzii pe care le pronunţă hotărât. Partea a doua este foarte educativă şi nu este doar pentru cei mici, ci şi pentru cei mari. Mie mi-a plăcut foarte mult! Abia aştept să văd reacţiile!”

       

      Gerda este eroina principală din „Crăiasa Zăpezii” şi poate fi caracterizată ca fiind o fată curajoasă, blândă şi onestă, care are o voinţă foarte puternică. Pentru că a crescut într-un orfelinat, ea a învăţat să  îşi apere punctul de vedere. Gerda este mereu gata să plece în orice aventură. Ea vede doar partea bună chiar şi la cei mai răi dintre oameni.

       

      Inima ei bună şi blândă simte că Orm are probleme şi, împreună cu vechii ei prieteni, Gerda decide să-şi viziteze vechiul amic.

       

      După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă.

       

      Unde îl vor duce pe Orm amuzantele lui istorisiri, rămâne să descoperiţi urmărind animaţia „Crăiasa Zăpezii 2”, din 1 ianuarie 2016, la cinema. Un film distribuit de Freeman Entertainment!

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!