Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » „STAR WARS: Trezirea Forţei”: încasări-record în România, în weekendul de lansare

       

       

       

       

       

      STAR WARS: Trezirea Forţei” a înregistrat cel mai mare succes de box office românesc pentru weekendul de lansare și cel mai bun opening weekend Disney, din toate timpurile, având încasări de aproape 4.000.000 de RON şi peste 175.000 de admisii.

       

      Iar datorită cererii impresionante de bilete, operatorii de cinematografe din ţara noastră au suplimentat numărul de spectacole unde va fi proiectat cel mai nou film din saga „Star Wars”, astfel încât toţi fanii devotaţi, precum şi ceilalţi cinefili, să poată vedea filmul încă din primele zile după premieră.

       

      Conform „Variety”, pe plan global, filmul a avut încasări de 517 milioane de dolari, în opening weekend, având peste 30,000 de proiecţii şi debutând pe teritorii care reprezintă aproape 70% din piaţa internaţională. În China, spre exemplu, filmul va ajunge în cinema abia pe 9 ianuarie.

       

      În regia lui J.J. Abrams, STAR WARS: Trezirea Forţei este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, dar de data aceasta acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de la episodul al şaselea al seriei, „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

       

      Filmul Star Wars: Trezirea Forţei este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 18 decembrie 2015, în format 3D (în variantă subtitrată, precum și dublată), IMAX 3D şi 4DX (în varianta subtitrată)


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!