Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » ,,Bunicul Dezlănţuit” a zguduit box office-ul românesc

       

       

       

       

       

      Robert De Niro a cucerit box office-ul românesc cu rolul său din comedia ,,Bunicul Dezlănţuitşi a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori, generând încasări de aproximativ 1.461.393 lei, cifră care a reuşit să-i asigure titlul de cea mai bună lansare cinematografică a acestui an.

       

      Filmul distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment a fost urmat în clasamentul încasărilor de animaţia ,,Năzdrăvanii din pădure. Speriosul Speriosilor”, care a fost vizionată de 24.740 de spectatori şi a cumulat venituri în valoare de aproximativ 413.410 lei.

       

      Poziţia a treia a box office-ului îi revine filmului ,,The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, care a fost urmărit de aproximativ 12.200 spectatori şi ale cărui rezultate de casă au fost în valoare de 249.538 lei.

       

      Comedia acestei săptămâni, ,,Bunicul Dezlănţuit, îl aduce în rol principal pe Robert De Niro, care de această dată face echipă cu Zac Efron şi sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

       

      Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul dezlănţuit, cu care pleacă într-o escapadă de câteva zile la rugămintea bunicului îndurerat, cu destinaţia Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

       

      La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

       

      Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.

       

      Distribuit de Freeman Entertainment, filmul Bunicul dezlănţuita avut premiera pe 5 februarie şi poate fi urmărit în continuare în cinematografele din toată ţară.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!