Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » "Batman vs Superman" pregătește terenul pentru apariția lui Brainiac?

       

       

       

       

       

      Batman v Superman: Dawn of Justice” va avea premiera în curând pe marile ecrane şi va avea că intrigă o ameninţare suficient de puternică asupra planetei încât să reunească întregul DC Justice League. Odată ce Batman şi Superman îşi rezolvă disputa dintre ei îşi vor uni puterile împotriva unui inamic comun. Ştim cu siguranţă de prezenţa lui Lex Luthor şi a lui Doomsday ca şi personaje negative, dar recent a apărut o nouă teorie pe internet care sugerează că premisele revenirii lui Brainiac îşi vor face loc în firul epic.


      Această teorie pleacă de la ideea că sistemul de operare Lex/OS prezentat în campania de promovare a filmului „Batman v Superman: Dawn of Justice” va pune bazele relansării lui Brainiac. Sistemul de operare este descris ca fiind „prima reţea neuronală bazată pe un sistem de operare” care va duce la „o era în care maşinile vor gândi pentru noi, eliberând puterea creierului uman să se concentreze pe problemele importante ale lumii”.


      Braniac este o inteligenţă artificială de pe Krypton considerată cea mai inteligentă entitate din univers şi astfel candidatul perfect pentru rolul de precursor al sistemului Lex/OS.
      Dacă aceste zvonuri şi teorii sunt adevărate sau nu, rămâne de văzut în 25 martie când „Batman v Superman: Dawn of Justice” va avea marea premieră în cinematografe.

       

      Sursa: cinemablend.com


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!