Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce pentru a treia săptămână la rând box office-ul românesc

       

       

       

       

       

      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc, fiind liderul încasărilor de casă pentru a treia săptămână la rând, după ce a fost vizionat în acest weekend de 21.337 de spectatori şi a generat venituri în valoare de aproximativ 479.754 lei.

       

      Cu un total de 249.634 spectatori care au urmărit filmul pe marile ecrane de la premiera sa din 25 martie până în prezent, suma realizată de ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” la box office este de5.260.154,76 lei.

       

      Filmul Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii îi aduce pe Henry Cavill şi Ben Affleck într-o confruntare epică, sub îndrumarea regizorală a lui Zack Snyder

       

      Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete.

       

      Pe lângă Henry Cavill şi Ben Affleck, din distribuţia filmului mai fac parte: Gal GadotJesse Eisenberg,Jeremy IronsHolly HunterCallan MulveyTao OkamotoAmy AdamsLaurence Fishburne şi Diane Lane.

       

      Filmul Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţiipoate fi urmărit în prezent în cinematografele din toată ţara.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!