Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Americanii i-au cerut ajutorul personajului Dexter în rezolvarea unui caz de crimă real

      Mai mulţi utilizatori de Twitter din Statele Unite ale Americii "au rupt" linia dintre ficţiune şi realitate cerând personajului Dexter, din serialul cu acelaşi titlu, să rezolve un caz de crimă real, informează postul Pro Cinema, care difuzează seria de luni până joi, după "Filmul de 10".

       

      Cazul lui Casey Anthony, femeia în vârstă de 25 de ani acuzată că şi-ar fi ucis fiica de doi ani, a făcut furori în America, iar după ce acuzata a fost achitată, opinia publică a reacţionat vehement.

      O parte din cei care îşi doreau ca Anthony să fie trimisă după gratii au cerut, pe Twitter, ajutorul personajului Dexter, interpretat în serial de Michael C. Hall. Dexter este analist al petelor de sânge pentru poliţia din Miami, iar în timpul nopţii este criminal în serie, ucigând, după un cod propriu de onoare, criminalii care scapă nepedepsiţi de sistemul de justiţie.

       

      "Unde naiba e Dexter Morgan când ai nevoie de el?", au postat pe reţeaua de socializare cei revoltaţi de verdictul dat de juriul format din şapte femei şi cinci bărbaţi. Chiar dacă femeia a fost găsită vinovată la patru dintre capetele de acuzare şi va primi câte un an de închisoare maximum pentru fiecare dintre acestea, este posibil ca aceasta să fie eliberată chiar în ziua în care se va pronunţa sentinţa, întrucât ea a petrecut deja câţiva ani în închisoare în aşteptarea procesului. Acest fapt i-a nemulţumit pe cei convinşi că femeia şi-a ucis cu sânge rece copilul şi au ajuns să ceară până şi ajutorul lui Dexter în rezolvarea cazului.

       

      Sursa: mediafax.ro


      Filmsi a gasit pentru tine

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!