Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » ,,Mecanicul 2” conduce din nou box office-ul românesc

      6 septembrie 2016

      Autor: Aura Iancu

       

       

       

       

       

      Este al doilea weekend consecutiv în urma căruia ,,Mecanicul 2” iese invingător din lupta pentru supremaţia box office-ului românesc, filmul cu Jason Statham în rol principal generând încasări în valoare de 401.781 lei, după ce a fost vizionat de un număr de 20.206 spectatori.

       

      Continuarea acţiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” are deja un total de 100.620 spectatori şi venituri de 1.766.411 lei, cifre înregistrate de la premiera filmului în cinematografe pe 26 august până în prezent.

       

      O adevarată performanţă pentru distribuitorul filmului ,,Mecanicul 2” este revendicarea în totalitate a primelor trei locuri din box office-ul acestui weekend, Freeman Entertainment fiind compania care a lansat în cinematografele din România şi ecranizarea ,,Marele Uriaş Prietenos”, respectiv blockbuster-ul ,,Brigada Sinucigaşilor”.

       

      În regia lui Steven Spielberg, filmul ,,Marele Uriaş Prietenos” a însumat în doar câteva zile petrecute pe marile ecrane din România venituri în valoare de 256.286 lei şi a fost vizionat de 12.933 spectatori, ocupând astfel locul doi în ierarhia încasărilor.

       

      Locul trei este revendicat de ,,Brigada Sinucigaşilor” care a cumulat în acest weekend 208.187 lei şi un număr de 9.279 spectatori şi devine astfel cel mai de succes film lansat anul acesta pe marile ecrane, în total de la premiera sa cinematografică având impresionanta cifră de 382.894 spectatori şi venituri de 7.532.091 lei.

       

      Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” a avut premiera în cinematografe pe 26 august, când a adus pe marile ecrane explozii, curse nebune şi multe răsturnări de situaţie.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!