Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Festivalul Internațional de Film BUZZ CEE- în luna iulie la Buzău

      Cea de-a două ediţie a Festivalului Internaţional de Film BUZZ CEE se va desfăşura la Buzău, între 4 şi 9 iulie. Iubitorii de film din Buzău şi din ţară sunt aşteptaţi să se bucure, timp de şase zile, de proiecţii de film din Europa Centrală şi de Sud-Est, filme româneşti şi de multe alte surprize pregătite de organizatori.

      Anul acesta, în competiţiile oficiale BUZZ CEE au fost înscrise peste 1500 de filme din regiune şi au fost selectate 25 de titluri care vor concura în cadrul celor patru secţiuni competiţionale: lungmetraj, scurtmetraj, scurtmetraj studenţesc şi documentar.

       

       

       

      Selecţia filmelor intrate în competiţie a fost realizată de o echipă alcătuită din criticii de film Florin BarbuCristi Mărculescu şi Bogdan Beşliu.
      Proiectele câştigătoare vor fi alese de jurii alcătuite din profesionişti ai industriei cinematografice din România şi din ţările regiunii, iar publicul va fi invitat să îşi voteze filmul preferat, care va fi premiat cu trofeul Pop BUZZ.
      Filmele din festival vor fi proiectate în locaţii centrale din oraşul Buzău: sala Teatrului George Ciprian şi Sala Consiliului Judeţean Buzău.
      La fel că şi la prima ediţie, intrarea la toate filmele din cadrul festivalului va fi liberă.

       

       

      ***

      BUZZ CEE este un festival internaţional de film dedicat regiunii Europa Centrală şi de Sud-Est, inclusiv Grecia şi Turcia. Festivalul îşi propune să promoveze producţii de calitate din ţările din regiune şi să aducă la Buzău filme care ajung rareori pe marile ecrane din România, oferind publicului posibilitatea să între în contact cu cinematografia central şi sud-est europeană.

      ,

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!