Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Premiere la cinema în wk 16-18 iunie

      16 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran

      Cum v-am obișnuit ca în fiecare sfârșit de săptămână, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc. În weekend-ul acesta vă asigurăm că o să aveți parte de multă acțiune dar și comedie peste măsură. Totodată vă anunțăm să nu-i lăsați pe puști acasă, îi surprindem și pe ei cu o animație de excepție!

       

       

      Overdrive (GEN: ACȚIUNE, THRILLER)

       

      Overdrive (2017) urmărește povestea a doi hoți de mașini, frați, care călătoresc în sudul Franței pentru noi oportunități și ajung să fie prinși în firele încrucișate ale șefului crimei locale. Frații Andrew și Garrett Foster sunt șoferi excepționali, dar, de asemenea, hoți excepționali. În schimbul vieții, cei doi frați trebuie să fure o mașină de la Max Klemp, rivalul lui Morier, și nu orice mașină, Morier vrea să fure un Ferrari 250 GTO din 1962, cea mai apreciată mașină a lui Klemp. Dar, dacă ei sunt de acord să intre în acest joc, este pentru că au proiectat de fapt o lovitură de o îndrăzneală fără egal.

       

      Iată aici trailerul Overdrive (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       


       

       

      O noapte nebună, nebună / Rough Night

       

      Un grup format din cinci prietene, foste colege de liceu, se reunesc pentru a petrece împreună un weekend al burlăcițelor la Miami. Însă, ceea ce trebuia să fie un weekend al distracției capătă o turnură sinistră când prietenele ucid din greșeală un stripper. Acum, prietenele trebuie să își unească forțele și să pună la cale un plan ingenios pentru a acoperi acest accident. Mai există șanse ca acest weekend să fie unul de neuitat?

       

      Iată aici trailerul O noapte nebună, nebună / Rough Night  (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      Mașini 3 / Cars 3 

       

      Fulger McQueen, acum o mașină veterană de curse e pus față în față cu o nouă generație de mașini foarte rapide, legendarul Fulger McQueen, fiind exclus din sportul pe care îl iubește.  El își propune să dovedească noii generații de mașini de curse că el este încă cea mai bună mașină de curse din lume.

       

      Iată aici trailerul Mașini 3 / Cars 3  (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      Pentru a vedea ce rulează în cinematografe vă rugăm intrați pe pagina aceasta: https://goo.gl/noULG8


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!