Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » De ce Robert Downey Jr continuă să joace ca Iron Man?

      A fost bine - mult timp după ce Iron Man a fost inițial lansat în teatre în 2008. În acel moment, Robert Downey Jr. a apărut în numeroase filme Marvel și este plătit să joace un rol în viitorul Spider-Man: Homecoming ca o aventură între Marvel și Sony, precum și Avengers: Războiul Infinit.

       

      Încă de acum câțiva ani și de curând acum câteva luni, am auzit că Robert Downey Jr. ar putea renunța curând la Marvel.. Cât timp va juca Downey Jr. în rolul lui Tony Stark rămâne un semn de întrebare uriaș, dar actorul a dezvăluit recent de ce se întoarce pentru mai mult. El a spus: ”Este chestia asta ciclică. Aș fi putut spune când au ieșit primii Răzbunători: "Nu va fii niciodată mai bine. Toată lumea se oprește, dar pentru mine înseamnă mult, este întotdeauna despre oameni și oportunități.”

       

      Dacă arcul său creativ nu se termină cu Avengers 4 și apare în orice filme Marvel după aceea, va trebui să-și reînnoiască contractul și din ceea ce el a dezvăluit recent susține News.com.au, ar avea nevoie de un interesant Proiect și o echipă de creație interesantă care îl face să se întoarcă în viitor. Robert Downey Jr. a indicat, de asemenea, că nu dorește să se obosească de filmele Marvel, dar atâta timp cât proiectele sunt provocatoare, intenționează să rămână în continuare.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!