Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Blade Runner 2049 mai captivant ca originalul

      17 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran

      Blade Runner original a continuat să fie un subiect popular de discuție între fanii cinematografiei de zeci de ani, pentru un motiv, și este același motiv pentru acei fanii care sunt încântați de următorul sequel. Vom obține un răspuns la întrebarea despre umanitatea lui Rick Deckard? Cel mai nou trailer pentru Blade Runner 2049 pare să indice că Deckard de la Harrison Ford ar putea fi de fapt replicatorul pe care mulți l-au crezut de mult timp. Verificați trailerul și judecați-vă singuri.

       

      Noul trailer ne arată caracterul vânător de replici al lui Ryan Gosling căutând pe cineva care să-l ajute cu un caz, acea persoană se dovedește a fi personajul lui Rick Deckard jucat de Harrison Ford. La un moment dat îi spune lui Gosling: "noi eram vânați". Este cu siguranță posibil, chiar probabil ca replicanții să fi fost cu siguranță cei vânați în originalul Blade Runner și pe scenă de deschidere a trailer-ului este Dave Bautista. Din ce alt grup este Rick Deckard ca să fie vânat de cineva? Bineînțeles că nu Blade Runners, așa cum Ryan Gosling pare să joace ca unul....


      Pentru a fi corect, această singură linie este în întregime în afara contextului, astfel încât nu există nici o modalitate de a fi sigur de exact ceea ce vorbeste Rick Deckard. Există cu siguranță alte lucruri care ar putea fi. Dar nici unul nu este mai plauzibil. Există, de asemenea, o linie de urmărire la sfârșitul trailerului, unde o voce deasupra liniei se referă la viitorul speciei, cu imaginea lui Harrison Ford pe ecran. Este posibil ca toate acestea să însemne altceva, dar se pare că trailerul vrea să tragem singuri concluzia.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!