Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Martin Scorsese colaborează cu Leonardo DiCaprio pentru un nou film

      După filmul Silence, opusul intens al misionarilor catolici din Japonia, Martin Scorsese se întoarce la forma pe următoarele două proiecte. În 2018, îl va lansa pe The Irishman, un film clasic de scoruri Scorsese cu Robert De Niro, Al Pacino și chiar amuzantul Joe Pesci. În cazul în care nu a fost suficient pentru Scorsese, regizorul va urmări acest film cu o adaptare a adevăratului thriller Killers of the Moon Flower: Osage Murders și nașterea FBI-ului cu colaboratorul frecvent Leonardo DiCaprio.


      Asta e corect. Echipa de vis se întoarce împreună pentru prima dată încă din 2013, The Wolf of Wall Street, care a fost nominalizat la cinci premii Oscar, printre care Best Picture, cel mai bun regizor pentru Scorsese și cel mai bun actor pentru Leo. 

       

      Killers of the Moon Flower: Osage Murders, scrisă de David Grann de la The New Yorker, urmărește uciderea membrilor națiunii indiene Osage din Oklahoma, în anii 1920, după ce petrolul a fost descoperit pe pământul lor. Decesele misterioase ale membrilor triburilor au devenit una dintre primele cazuri majore de omucidere ale FBI-ului. După cum rezumă cartea, "În disperare, tânărul regizor, J. Edgar Hoover, s-a întors spre un fost Texas Ranger numit Tom White pentru a dezvălui misterul. White a pus împreună o echipă sub acoperire, inclusiv unul din singurii agenți americani indieni în Agenții s-au infiltrat în regiune, încercând să adopte cele mai noi tehnici de detectare. Împreună cu Osage, au început să expună una dintre cele mai îngrozitoare conspirații din istoria americană.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!