Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jeremy Podeswa, directorul Games of Thrones vorbește despre rolul lui Ed Sheeran

      Ed Sheeran pare a fi îndrăgostit de rolul său, dar încă nu împarte dragoste și pentru fanii "Game of Thrones" . Starul pop britanic a fost stânjenit de reacții negative pe social media, în urma unor remake-uri în seria fantezistă HBO, care, evident, l-a determinat să renunțe la Twitter pentru o zi (după ce și-a reactivat contul). Din fericire pentru Sheeran, Jeremy Podeswa, care a regizat episodul, a călătorit ca Brienne din Tarth, pentru a-și apăra onoarea.

       

      Sheeran a fost un cadou pentru actrița Maisie Williams, care este un mare fan al starului pop. Ei apar împreună într-o scurtă scenă în care se întâmplă ca Arya (Williams) =să se lupte cu soldații pentru armata Lannister. Ei cântă în jurul unui foc, el îi oferă un iepure și îi împărtășesc clipe în viața de după război. Unii critici au văzut scena ca fiind o tangență inutilă și o modalitate de a schimba înfățișarea Sheeran, care nu a progresat povestea, în timp ce alții păreau să se opună numai pe baza dezacordurilor lor față de Sheeran.

       

      Cu toate acestea, Podeswa a învinuit reacția negativă asupra influențelor externe, incluzând poziția lui Sheeran, în partea de sus a topurilor pop. "În lumea spectacolului a făcut o treabă minunată și se pare că aparține acelei lumi" a spus Podeswa.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!