Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Dunkirk, câștigătorul week-end-ului la box-office

      24 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran

      Christopher Nolan (r. Dunkirk) se dovedește a fi câștigătorul week-end-ului la box-office cu un câștig destul de mare, aducând 50,5 milioane dolari pe piața internă, potrivit estimărilor. Și așa cum am spus ieri, este o victorie legată aproape exclusiv de recunoașterea numelui domnului Nolan, care are un pic de istorie în a aduna audiențe în filme pe care altfel ar putea să le ocupe, cum ar fi călătoria faux-cerebrală, cunoscută ca Inception.

       

      Cu excepția celor de la Marquee Clint Eastwood, Steven Spielberg și Terrence Malick, foarte puțini regizori au fost capabili să-i convingă pe spectatori să-și facă plăcerea de a privi horrorul războiului. Nolan sa dovedit a fi unul dintre acele nume care spune destul de mult despre statutul sau actual in filmul popular.

       

      Dunkirk va avea în continuare o modalitate de a-și construi prețul de 150 de milioane de dolari, dar acest lucru nu ar trebui să se dovedească a fi o problemă considerabilă, în special având în vedere popularitatea sa probabilă în Marea Britanie. În comparație, Girls Trip, care a venit pe locul al doilea cu peste 30,3 milioane de dolari, și-a alcătuit deja bugetul de producție și o bucată de buget de marketing în weekend-ul său de deschidere.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!