Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Cinci actori care ar putea deveni noul Joker

      12 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu

      De curând am aflat că se pregătește un film despre Joker. Vestea ne-a bucurat și ne-a adus, automat, în minte, întrebarea: cine va obține rolul? Iar un prim răspuns a venit imediat: Leonardo DiCaprio.

       

      Totuși, potrivit unei analize moviepilot.com, actorul este abia ultimul pe o listă care cuprinde cinci propuneri. Iată-le:

       

      Paul Dano – jurnaliștii spun că el ar putea fi prima opțiune, pentru că a mai interpretat, cu brio, un rol asemănător, în thriller-ul Prisoners. De asemenea, actorul ar avea și vârsta potrivită, luând în considerare că ar trebui să vedem un Joker mai tânăr, din moment ce filmul se va axa pe originile personajului.

       

      Bradley Cooper – deși s-ar putea potrivi mai bine în rolul unui supererou, actorul ar putea interpreta, cu succes și Joker-ul. Imaginați-vă, doar, următoarea poveste: filmul începe cu Bradley Cooper mulțumit de viața sa personală și profesională, dar, într-o singură zi, totul se schimbă. Viața sa intră în declin și fiecare eveniment, din acel moment mai departe, îl face să devină Joker.

       

      Robert Knepper – de ce s-ar potrivi actorul în rolul lui Joker? Gândiți-vă doar la rolul său din serialul Prison Break (T-Bag). Mai aveți nevoie de alt argument?

       

      Will Poulter – actorul îmbină foarte bine seriozitatea cu umorul. A interpretat roluri din ambele registre (vezi filmele The Maze Runner și We're The Millers), astfel că ar putea face foarte ușor tranziția de la amuzant la înfricoșător.

       

      Leonardo DiCaprio – ar fi varianta pe care o așteptăm cu toții, mai ales că el și Martin Scorsese, care va produce filmul, se știu demult. Au colaborat în multe proiecte, printre care The Wolf of Wall Street, The Aviator și The Departed.

       

      Oricum, indiferent cine îl va interpreta pe Joker, un lucru e sigur: va fi un actor de calibru. Nici nu s-ar putea altfel.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!