Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » "The Help" marele învingător la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani

      Filmul "Culoarea sentimentelor/ The Help", regizat de Tate Taylor, a fost marele câştigător la cea de-a 18-a gală a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG), unde a obţinut trei premii, inclusiv la categoria "cea mai bună distribuţie".

       

      Premiul pentru cea mai bună distribuţie acordat de Sindicatul actorilor americani este echivalentul premiului Oscar pentru cel mai bun film acordat de Academia de film americană.


      "The Help", o dramă despre mişcarea pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite, a învins la această categorie filmul alb-negru "The Artist", considerat marele favorit al galei SAG Awards.


      Filmul "The Help" s-a impus la alte două categorii. Astfel, Viola Davis a primit un SAG Award la categoria "cea mai bună actriţă", iar Octavia Spencer s-a impus la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar". Ambele actriţe au interpretat în acest film rolurile unor menajere de culoare care luptă contra discriminării rasiale în statul american Mississippi din anii 1960.


      Cea de-a 18-a gală SAG Awards a avut loc duminică seară, la Los Angeles, iar la eveniment au participat vedete de calibru de la Hollywood, precum Angelina Jolie, Brad Pitt, George Clooney şi Julianna Margulies.

       

      Sursa:mediafax.ro      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!