Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Contagion: Pericol nevazut, acum pe BLU-RAY si DVD

      2 februarie 2012

      Autor: Oksana Radu

      Matt Damon, Gwyneth Paltrow si Jude Law lupta impotriva unui virus letal care ameninta intreaga omenire in action thriller-ul Contagion: Pericol nevazut, disponibil in format BLU-RAY si DVD in toate magazinele de specialitate, incepand cu 8 februarie.

       

      Dupa ce au mai jucat impreuna in thriller-ul Talentatul domn Ripley din 1999, actorii Matt Damon, Gwyneth Paltrow si Jude Law au acceptat extrem de incantati propunerea celebrului regizor Steven Soderbergh de a colabora din nou in filmul Contagion: Pericol nevazut.

       

      Realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns, thriller-ul  reuneste o distributie de exceptie din care mai fac parte  Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law,  Laurence Fishburne, Elliott Gould, John Hawkes si multi altii.

       

      Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile.   Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie. Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

       

      De la regizorul Steven Soderberghcastigator al unui Premiu Oscar pentru filmul Traffic, vine pe BLU-RAY si DVD Contagion: Pericol nevazut alaturi de o serie de elemente bonus in exclusivitate precum: Realitatea contagiunii, Detectivii Contagiunii si Pericol nervazut: cum poate un virus sa schimbe lumea.      Vezi aici trailerul  Contagion: Pericol nevazut

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!