Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jessica Biel, vedeta numărului din aprilie al revistei „W”

      Tocmai aflasem că Jessica Biel s-a logodit, acum ea ne surprinde cu o apariţie pe coperta revistei „W”, ediţia lunii aprilie.

       

      Actriţa în vârstă de 30 de ani a purtat un costum de baie Louis Vuitton şi bijuterii de 18k David Yurman pentru şedinţa foto. În acelaşi timp, actriţa a discutat cu editorii, despre anii adolescenţei şi rolul ei din „Total Recall”.

       

      Subiectele importante dezbătute, sunt după cum urmează:

       

      Despre primul film pe care l-a văzut prima dată: „The Goonies. Nu m-am identificat niciodată cu personajele feminine. Aici, toată distribuţia era formată din băieţi. Fetelor le e frică să intre în peşteri. Mă încânta ideea de a face parte dintr-un grup. Îmi plac aventurile. Eram chiar atrasă de gropile pline de şerpi.”

       

      Despre cum s-a apucat de actorie: „Atunci când aveam 11 ani, am participat la un concurs sponsorizat de Asociaţia Internaţională de Modeling şi Talente. Plăteai o sumă de bani, iar ei te învăţau cum să mergi pe podium, să prezinţi un monolog comic, unul dramatic, un dans sau un cântec. Ţinuta mea era un costum de baie dintr-o singură piesă, o pălărie şi un papion. Concursul a avut loc în Los Angeles şi la sfârşitul acestuia, am primit un manager şi un agent. Am încercat o mulţime de lucruri şi după 3 ani am fost distribuită în serialul 7th Heaven”.

       

      Despre cât de rebelă era în timpul adolescenţei: „Mi-am tuns parul foarte scurt şi l-am vopsit blond. A trebuit să-mi cer scuze în faţa producătorului Aaron Spelling pentru acest lucru. Nu prea i-a convenit. Pe la 17-18 ani, un prieten a trimis o stripteuză pe platourile de filmare. A trebuit să-mi cer scuze si de data aceasta. Serialul era despre valorile familiei. Întotdeauna eram nevoită să-mi cer scuze.”

       

      Despre rolul din „Total Recall”: „A fost foarte distractiv. Scena luptei noastre nu este deloc sexy: doi luptători antrenaţi, care întâmplător sunt femei, se bat pe viaţă şi pe moarte. Puteau să fie doi tipi, însă s-a întâmplat sa aibă părul lung şi sâni...şi alte lucruri”, a spus Jessica râzând.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!