Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Tilda Swinton revine pe marile ecrane în "Trebuie să vorbim despre Kevin"

      Transilvania Film a anunţat, azi, premiera în cinematografe a filmului Trebuie să vorbim despre Kevin | We need to talk about Kevin în regia lui Lynne Ramsay cu Tilda Swinton într-un rol impresionant – o femeie care îşi lasă aşteptările şi cariera la o parte pentru a aduce pe lume un copil care începe să ridice probleme încă din primii ani de viaţă. 

       

      La numai 15 ani Kevin (Ezra Miller) face ceva de-a dreptul iraţional şi de neiertat pentru întreaga comunitate în care trăieşte. Mama sa, Eva, luptă cu propriile-i sentimente de vinovăţie şi durere. Şi-a iubit vreodată fiul? Cât de mult din ce a facut Kevin este vina ei? Filmul are la bază cartea cu acelaşi nume semnată de Lionel Shriver. Bestseller internaţional, We need to talk about Kevin a fost publicată şi în România de Editura Vellant. 


      John C. Reilly (Franklin) declara: "Povestea analizează ideea despre familiile în care toți se înțeleg. Că o să fii automat pe aceeași lungime cu copiii tăi. Oamenii se vor recunoaște în acest film. Nu sunt oameni nechibzuiți, fac tot ce le stă în putință. E complicat să crești copii și, în ciuda celor mai bune intenții, se pot întâmpla lucruri teribile. Filmul începe în prezent, cu Eva privind în urmă la istoria familiei și la ce s-a întâmplat. Este felul în care își amintește lucrurile și nu neaparat cum s-a întâmplat, de aceea există o realitate intensificată când privește în urmă."

       

      Trebuie să vorbim despre Kevin a avut avanpremiera saptamana aceasta în cadrul Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (B-EST). 

       

      Vezi aici unde rulează


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!