Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Brad Pitt face un rol mare în Moneyball: Arta de a învinge, acum pe BLU-RAY şi DVD

      Cu şase nominalizari la Premiile Oscar, printre care se numară categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol principal” şi „Cel mai bun actor în rol secundar”, dramă inspiratională Moneyball: Arta de a învinge este disponibilă în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 4 aprilie, în toate magazinele de specialitate partenere Pro Video.
       
      Ecranizare a best-seller-ului omonim semnat de Michael Lewis, filmul Moneyball: Arta de a învinge este bazat pe povestea adevarată a fostului jucator de baseball, Billy Beane (Brad Pitt), care devine managerul echipei Oakland, într-un moment critic al existentei acesteia.
       
      Dupa ce majoritatea jucatorilor pleacă la cluburi mai mari, atraşi de oferte salariale mult mai bune, Billy trebuie să reorganizeze echipa, astfel încat să aibă în continuare şanse la câstigarea campionatului. Ambiţios şi perfectionist, el va revoluţiona lumea baseball-ului alegând noi jucatori din randul celor ignoraţi sau respinşi de alte cluburi, pe motiv ca nu mai sunt foarte tineri, au un caracter dificil sau au fost accidentaţi.
       
      În ciuda criticilor primite din partea colegilor şi a presei, Billy reuşeste performante uluitoare, revoluţionând întreaga lume a sportului.
       
      Cu Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman şi Robin Wright în rolurile principale, filmul aduce şi o serie de elemente bonus exclusive foarte interesante pe BLU-RAY şi DVD: Gafe cu Brad Pitt şi Jonah Hill, Scene cazute la montaj, making of, un tur in culise şi constructia echipei.
       
      Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Moneyball: Arta de a învinge poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY si DVD, la un pret recomandat de 51.90 RON şi 79.90 RON.


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!