Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Happy Feet 2: Mumble dansează din nou, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD

      După ce prima parte a cucerit publicul de toate vârstele cu melodii încântătoare și dansuri spectaculoase, Pro Video lansează pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD noua aventură animată Happy Feet 2: Mumble dansează din nou printr-un eveniment dedicat celor mici, sâmbătă, 5 mai, ora 12:00, în Carrefour Orhideea.

       

      Invitați speciali la eveniment, mascotele Erik și Lovelace îi vor învăța pe copii celebrele dansuri ale pinguinilor și vor cânta alături de ei cele mai vesele melodii. Timp de aproximativ o oră, copiii sunt așteptați să se distreze participând la jocuri amuzante și concurând, în același timp, pentru titlul de “Cel mai tare dansator”. Alături de animatori, micuții fani vor participa la sesiuni de facepainting, concursuri de dans și karaoke, dar vor face și poze cu personajele din film.

       

      Partea a doua a animației premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou redescoperă peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace (Robin Williams). Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Așa că fuge de acasă și îl întâlnește pe Mighty Sven, un pinguin care poate să zboare! Așa că Mumble nu are nicio șansa să se compare cu noul și carismaticul idol. Dar lucrurile se înrăutățesc când lumea lor e amenințată de forțe greu de învins. Erik află ce curajos și cinstit este tatăl său, când Mumble mobilizează națiunea pinguinilor și alte creaturi fabuloase, de la micuții krili la uriașele foci elefant pentru a restabili pacea și armonia.  

       

      Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: În ajutorul pinguinilor și al prietenilor, Cum să desenezi un pinguin, Cântați cu noi 3 cântecele, Despre Antarctica cu Lil’P-nut, Interviu cu Pink și multe altele.

       

      Trăiește noua aventură pe tărâmul înghețat și simte ritmul muzicii alături de simpaticii pinguini imperiali și de echipa Pro Video, sâmbătă, 5 mai, cu ocazia lansării animației Happy Feet 2: Mumble dansează din nou pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD în interiorul magazinului Carrefour Orhideea, lângă raionul de jucării.

       

      Un produs marca Warner Bros Entertainment și distribuit de către Pro Video, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou poate fi achiziționat, începând din 2 mai, din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!