Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » LG oferă o nouă viziune asupra filmelor clasice!

      26 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor

      LG promovează noul concept de a experimenta fiecare parte a sunetului prin intermediul unei campanii publicitare care prezintă postere cu filme, din unghiuri diferite. Cu noul LG Home Theater 3D Sound System, veţi putea auzi şi vedea filmele într-un mod neobişnuit.

       

      Noul sistem LG 9.1 se va adresa, cu siguranţă deţinătorilor de televizoare 3D. Produsele vor îmbina imaginile 3D cu sunetele 3D, utilizând patru difuzoare suplimentare, faţă de tradiţionalul sistem 5.1. Este folosit un algoritm pentru a detecta adâncimea efectelor vizionate în 3D, pentru a face totul mai plăcut decât în mod normal.

       

      Deşi îmi place să mă bucur de o sonorizare bună atunci când vizionez un film, televizoarele 3D nu sunt tocmai pe placul meu. Să-ţi pui ochelari speciali şi să stai într-un singur loc pentru a beneficia de o vizualizare şi ascultare optimă, ar trebui să se întâmple numai într-un cinematograf. Mai degrabă aş cheltui 10-12 $ pentru a vedea cele mai recente filme lansate, decât mii de dolari pentru a le viziona 3D pe un ecran mai mic acasă.

       

      În ceea ce priveşte campania publicitară în sine, e genială. Oricare ar fi suma plătită de LG agenţiei de publicitate Y&R, îşi merită banii. Filmele clasice trezesc întotdeauna o nostalgie şi o dragoste faţă de cinema în noi toţi. Arătând aceste filme vechi într-un mod nou, le aduce încasări mari distribuitorilor (Titanic 3D, The Lion King). Cei ce vor să se bucure de filmele lor favorite într-un mod unic, sistemul LG este alegerea ideală.

       

       

       

      Sursa: webpronews.com

       

      ,

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!