Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Bruce Willis a ajuns la Budapesta unde vor avea loc filmările noului său film, „A Good Day to Die Hard”

      Având şapte filme care urmează să fie lansate în următorii doi ani, Bruce Willis a reuşit să-şi consolideze imaginea de cel mai mare erou al filmelor de acţiune, care a existat vreodată.

       

      Fanii actorului în vârstă de 57 de ani, vor fi încântaţi să afle că acesta va intra din nou în pielea personajului John McClane, la 25 de ani după ce a interpretat pentru prima dată acest rol.

       

      Bruce a ajuns zilele trecute în Budapesta, Ungaria pentru a filma scene din „A Good Day to Die Hard”, care este cel de-al cincilea film din seria de succes.

       

      Starul din „The Sixth Sense” a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor ce l-au întâmpinat pe aeroportul din Budapesta.

       

      Deşi este tatăl a patru copii şi se apropie de vârsta de 60 de ani, acest lucru nu i-a influenţat cariera, actorul fiind la fel de activ şi continuând să lucreze la cât mai multe proiecte.

       

      În „Die Hard 4.0”, telespectatorii l-au putut vedea pe McClane făcând echipă cu Justin Long împotriva unui infractor cibernetic. Următorul film va fi complet diferit.

       

      Acţiunea filmului „A Good Day to Die Hard”, care va fi lansat de ziua Sf. Valentin în 2013, are loc în Rusia. De data aceasta, renumitul detectiv se va alia cu fiul său înstrăinat, Jack, interpretat de Jai Courtney.

       

       

      Sursa: dailymail.co.uk


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!