Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » KATHY BATES - Favorita lunii iunie la MGM Channel

      7 mai 2012

      Autor: Bogdan Tirlea

      Kathy Bates este FAVORITA MGM din luna iunie. Urmăreşte-o pe actriţa noastră preferată a acestei luni, în fiecare marţi seara în câteva dintre numeroasele sale filme, printre care Diabolicele şi Nelegiuiţii Vestului Sălbatic.

       

      Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai îndrăgiti artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. Luna aceasta, ne îndreptăm atenţia spre inegalabila actriţă, Kathy Bates.

       

      Kathleen Doyle Bates şi-a început cariera în teatru, pe celebrul Broadway. După prima apariţie pe marele ecran, la vârsta de 23 de ani, a trebuit să mai aştepte şapte ani până când cariera ei cinematografă a demarat cu adevărat. De atunci, laureata cu Oscar® a jucat în peste 100 de producţii cinematografice şi de televiziune. Deşi împlineşte 64 de ani pe 28 iunie 2012, Bates nici nu se gândeşte să se retragă. Recent a apărut în serialul de succes “Doi bărbaţi şi jumătate” în rolul fantomei personajului decedat, jucat de Charlie Sheen.

       

      Kathy Bates are talentul de a juca la fel de convingător atât personaje iubitoare şi calde, dar şi roluri de femei cu probleme psihice, deoarece la 54 de ani nu s-a temut să apară într-o scenă nud alături de Jack Nicholson si a fost prima femeie care a câştigat un Oscar® pentru cea mai bună actriţă într-un film horror, pentru rolul din “Tortura”.

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!