Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Îşi vor acorda Demi Moore şi Ashton Kutcher o nouă şansă?

      După ce au stat despărţiţi luni întregi şi au trecut printr-un scandal public, acum se zvoneşte că Ashton Kutcher şi Demi Moore vor să-şi mai acorde o şansă.

       

      Conform unui articol publicat de RadarOnline duminică (27 mai), celebrul cuplu de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru aniversarea zilei de naştere a omului care le-a oficiat căsătoria în 2005, petrecere unde au fost surprinşi „îmbrăţişându-se timp de 60 de secunde”.

       

      O sursă apropiată a celor doi, care a discutat cu Sunday Mirror, a declarat că, în timp ce Ashton ţinea un discurs la petrecerea organizată pentru Kabbalah Rabbi Yehuda Berg cu ocazia zilei de naştere, explicând că Yehuda „îi va iubi pe toţi necondiţionat indiferent ce greşeli au făcut”, actorul s-a emoţionat atunci când a vorbit despre propriile greutăţi, spunând: „Am făcut toate aceste greşeli oribile în ultimul an.”

       

      Aceeaşi sursă a continuat să explice că cei doi încă se iubesc foarte mult şi se gândesc să se împace, divorţul neintrând în discuţie momentan.

       

      După cum a fost raportat anterior de GossipCenter, starul din „Two and A Half Men” a fost prins înşelându-şi soţia la cea de-a şasea aniversare a căsătoriei lor, la un hotel din San Diego, cu o tânără de 23 de ani. De atunci, frumoasa din „Ghost” şi-a schimbat numele pe Twitter din MrsKutcher în JustDemi. Până acum nici unul dintre ei nu a depus actele de divorţ.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!