Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Emma Stone: „Jennifer Lawrence m-a inspirat pentru rolul din Spider-Man”

      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.

       

      Actriţa în vârstă de 23 de ani a spus că avea unele reţineri cu privire la blockbustere, dar şi-a schimbat părerea după ce a auzit-o pe Lawrence vorbind despre probleme similare.

       

      „Îmi place de Jennifer Lawrence. Am urmărit multe interviuri de-ale ei pentru „Hunger Games” şi gândea ca mine, a declarat Stone pentru Access Hollywood, făcând referire la emoţiile pe care le-a avut Lawrence odată cu preluarea unui rol atât de faimos.

       

      „Eram speriată când mă gândeam ce se va întâmpla după ce voi juca într-un film ca acesta. Dar rolul şi întregul proces au eliminat această frică.”

       

      „Nu vroiam să fac parte din acest proiect din cauză că mă gândeam la ce se poate întâmpla, cum se va schimba viaţa mea, nu aveam un motiv întemeiat să nu accept rolul lui Gwen, sa nu mă implic şi să nu joc alături de Andrew Garfield”.

       

      Actriţa a declarat anterior că actorul britanic Garfield, care îl interpretează pe Peter Parker şi Spider-Man, a avut un rol decisiv în hotărârea ei de a juca în film.

       

      Stone a acceptat să joace în „The Amazing Spider-Man” înainte să atingă pragul celebrităţii, explicând într-un interviu: „Am participat la audiţia pentru Spider-Man în ziua în care a fost lansat „Easy A”, pe vremea când eram în mijlocul filmărilor pentru „The Help”. Se întâmpla pe la  sfârşitul lui 2010, când viaţa mea era total diferită faţă de acum.”

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!