Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Dragostea primește a doua șansă în “Jurământul” (The Vow), acum pe BLU-RAY și DVD

       

       

       

       

       

       

      Rachel McAdams și Channing Tatum demonstrează că iubirea adevărată poate depăși barierele rațiunii, în filmul romantic "Jurământul", distribuit de Pro Video în format BLU-RAY și DVD, din 20 iunie, în toate magazinele de specialitate.

       

       

       

       

       

       

      Inspirată dintr-un caz real și regizată de Michael Sucsy, povestea de dragoste este abordată într-o manieră pe cât de romantică, pe atât de actuală și emoționantă, bazându-se mai mult pe trăirile sincere ale protagoniștilor, decât pe impactul efectelor speciale.

       

       

       

      Paige și Leo (Rachel McAdams și Channing Tatum) formează un cuplu de proaspăt căsătoriți extrem de fericiți, a căror viață se schimbă radical în urma unui accident de mașină. În timp ce Leo scapă cu doar câteva răni ușoare, soția lui intră în comă pentru o perioadă destul de lungă și se trezește cu grave pierderi de memorie.

       

       

      Drama celor doi abia acum începe, deoarece Paige nu-și mai amintește nimic din viața trăită alături de soțul ei și se întoarce la părinții ei cu care are o relație destul de ciudată. În pofida tuturor complicațiilor, Leo va face tot posibilul să recâștige inima soției și să își reconstruiască mariajul.

       

       

      Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD: 3 scurt-metraje, Galerie de gafe, Scene căzute la montaj și multe altele.

       

       

      Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Jurământul poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON. 


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!