Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Lady Gaga, personaj animat în "Familia Simpson"

      24 august 2011

      Autor: Oksana Radu

      Cântăreaţa americană Lady Gaga, ale cărei apariţii în public par desprinse din volumele de benzi desenate, datorită ţinutelor ei extravagante, va apărea în calitate de personaj animat într-un episod din următorul sezon al serialului "Familia Simpson".

       

      Informaţia a fost confirmată de postul de televiziune Fox, citat de site-ul TheWrap.com. În episodul intitulat "Lisa Goes Gaga" , personajul care o va întruchipa pe cântăreaţa americană va ajunge în Springfield pentru a reînsufleţi atmosfera din acest orăşel american destul de posomorât, dar mai ales pentru a o înveseli pe Lisa Simpson, prin "puterea cântecului, a dansului şi a flash mobbing-ului".


      Producătorii show-ului, dorind ca acest episod să se ridice la înălţimea reputaţiei de care se bucură invitata lor specială, au anunţat că vor "condimenta" puţin acţiunea, cu o bustieră care aruncă flăcări, dar şi un sărut între personajul care o întruchipează pe Gaga şi Marge Simpson.


      Episodul "Lisa Goes Gaga" va fi difuzat în primăvara anului 2012, în cadrul celui de-al 23-lea sezon al serialului.


      Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.


      "Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial.

       

      Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.


      Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      ,

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Parerea cititorului

      • didi - 26 septembrie 2011, 09:24

       lady Gaga,nice !!!mie una personal imi place f mult si e adv cantareata chiar este originala ....

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!