Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Alec Baldwin a agresat un paparazzo!

      21 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor

      Se pare că stresul cauzat de planificarea nunţii a reuşit să facă ravagii în viaţa lui Alec Baldwin. Acesta a lovit un paparazzo în dimineaţa zilei de marţi (19 iunie), în faţa Oficiului Stării Civile din New York.

       

      După obţinerea certificatului de căsătorie, actorul din „30 Rock”, a fost surprins într-o altercaţie fizică cu un fotograf de la New York Daily News, dar purtătorul de cuvânt al lui Baldwin a lansat o declaraţie susţinând: „Nu au avut loc lovituri de pumni”.

       

      „În timp ce Alec şi logodnica sa părăseau primăria, un cetăţean s-a interpus între el şi fotograful agresiv care încerca să-i pozeze”, a declarat reprezentantul lui Baldwin, Matthew Hiltzik pentru E!NEws.


      „Fotograful a fost în mod clar frustrat, l-a împins de trecător şi l-a agresat pe Alec cu aparatul de filmat. Nu au fost lovituri de pumni şi orice contact fizic ulterior a avut loc pur şi simplu pentru că Alec trebuia să se protejeze”, a adăugat Hiltzik.

       

      Actorul în vârstă de 54 de ani, a postat pe Twitter după incident: „Un fotograf aproape că m-a lovit în faţă cu aparatul său de filmat, în această dimineaţă.”

       

      „Fotograful care m-a agresat s-a dus apoi la spital, susţinând că este rănit. Colin Myler şi escrocheriile lui au venit la New York...Oamenii care lucrează în industria divertismentului păstrează legătura cu presa în mod regulat. Paparazzi care vă agresează pe stradă nu sunt luaţi în considerare.”, a adăugat el.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!