Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » "Casa conspirativa" (Safe House) distribuit de Odeon, in premiera din 4 Iulie pe BD si DVD !
      "Casa conspirativa" (Safe House) distribuit de Odeon, in premiera din 4 Iulie pe BD si DVD ! Un thriller despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa ...de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Ryan Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari.

      Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.

       

      În ultimul an, Weston(Ryan Reynolds) a fost frustrat de postul său inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visînd să devnă agent operaţional, aşteaptă ocazia perfectă pentru a-şi dovedi loialitatea. Cînd singurul ocupant al casei se dovedeşte a fi cel mai periculos om pe care l-a întîlnit pînă acum, Weston e gata pentru a-şi face datoria.

       

      La rîndul său, Tobin Frost (Denzel Washington) a reuşit să scape pentru aproape un deceniu. Unul din ceimai buni agenţi de teren pe care i-a avut vreodată CIA, acesta a părăsit agenţia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus să plătească mai bine, daunele făcute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poartă cu el un secret.

       

      Cei doi se aliază pentru a-şi a seama dacă cei care i-au atacat sînt mercenari sau a fost mîna cuiva din interior care vrea să-i elimine, pentru că îi stau în cale.

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!