Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » “300: Rise of an Empire” este titlul generic pentru continuarea filmului “300”

       

       

       

       

      Pentru a nu se mai crea confuzii legate de continuarea filmului 300, regizat de Zack Snyder, de tipul 301 sau 300: 2, producătorii au făcut public, în sfârşit, titlul oficial al acestei pelicule ”300: Rise of an Empire”. 

       

      Proiectul a fost menţionat în trecut atât ca “300: Bătălia de la Artemisia” sau “300: Bătălia de la Artemisium” şi probabil că ar fi generat neclarităţi, prin urmare, producătorii de la Legendary Pictures au ales un titlu generic care continuă tema unor filme lansate recent, precum: “Cavalerul negru: Legenda renaşte” (The Dark Knight Rises) etc.

       

      Reprezentanţii celor de la Legendary Pictures confirmă faptul că data de lansare a peliculei “300: Rise of an Empire”, programată pentru 2 august 2013, a rămas nemodificată.

       

      Bazat pe mini seria de cărţi de benzi desenate a lui Frank Miller, în regia lui Noam Murro (Smart People), filmul îi are în distribuţie pe:Eva Green (în rolul zeiţei Artemisia), Rodrigo Santoro (Xerxes), Sullivan Stapleton (eroul Temistocle) şi Andrew Tiernan (în rolul lui Efialtes).

       

       


      Sinopsis: 

       

      Folosindu-se de farmecul ei răzbunător şi văzând cât de afectat era Xerxes de moartea tatălui său, regele Darius, zeiţa Artemia îl determină pe conducătorul hoardelor persane să intre într-un război necruţător cu  grecii. Apelând la aceleaşi trucuri feminine, Artemisia încearcă, de asemenea, să-l seducă pe Temistocle, eroul grec, însă acesta va întoarce jocurile în favoarea sa, deoarece pe cât era de bun luptător, pe atât era de înşelător. 

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!