Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Brad Pitt – actor şi producător într-un film bazat pe o poveste reală despre Holocaust

       

       

       

       

       

      Brad lucrează la proiectul de film „IBM and the Holocaust” şi a confirmat faptul că este posibil să deţină rolul principal.

       

      Brad Pitt tocmai a pus mâna pe un proiect de film cu un subiect puternic şi controversat. Imediat ce filmările din Anglia pentru pelicula „The Counselor”, în regia lui Ridley Scott, s-au încheiat, Pitt a demarat lucrările pentru ecranizarea cinematografică a romanului „IBM and the Holocaust” de Edwin Black.

      Prin intermediul companiei sale de producţie Plan B, Brad Pitt se pregăteşte să abordeze din punct de vedere cinematografic un subiect foarte delicat şi generator de polemici. Pentru a atrage atenţia investitorilor şi regizorilor, Pitt a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să joace un rol în acest film, însă reprezentanţii companiei Plan B nu i-au confirmat participarea în calitate de „actor”.


      Publicat în 2001, "IBM and the Holocaust" este un roman controversat care dezvăluie legătura dintre multinaţionala americană şi cel de-al treilea Reich, despre felul cum naziştii au exterminat şase milioane de evrei europeni.

      Povestea urmăreşte eforturile depuse de Thomas Watson, şeful executiv al companiei IBM, care a format o alianţă cu naziştii şi a ajutat Holocaustul prin implementarea unor dispozitive cu cartele perforate care controlau şi monitorizau totul.  

      În afara acestui film politic, Brad Pitt a fost cooptat să joace în drama "12 Years a Slave", în regia lui Steve McQueen. Filmele "Killing Them Softly" şi "World War Z", care îl au ca protagonist pe îndrăgitul actor, urmează să fie lansate în cea de-a doua jumătate a anului următor.  

       

       

       

       

      ,

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!