Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Vin Diesel despre noul film al său, "Riddick"

      15 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

       

      Actorul Vin Diesel a postat pe pagina lui de Facebook trei fotografii noi din timpul filmărilor la pelicula „Riddick.  Prima imagine prezintă gura unei creaturi extraterestre. Legat de aceasta, Vin face următoarele comentarii: "Erau atât de concentraţi pe pradă, pe recompensă... Haha... Şi când au realizat ce creatură se afla acolo în întuneric.......a fost mult prea tarziu!"    

       

      Celelalte două fotografii ni-i înfăţişează pe Diesel (a cărui privire pare a spune: "Ochii Furyanei, care au văzut atâtea, mai ascund încă multe secrete...") şi pe actriţa Katee Sackhoff (în ochii căreia citim: „Nu toţi mercenarii sunt fără caracter... de fapt, unii sunt chiar foarte sexi...grrrr...")     

       

      De asemenea, Diesel a menţionat că Sackhoff şi-a încheiat partea sa de filmări pentru noile „Cronici ale lui Riddick".  Cum titlul este încă în lucru, este foarte posibil ca acesta să fie modificat!

       

       

      Sinopsis: În filmul scris şi regizat de David Twohy, proscrisul Riddick este lăsat de semenii săi să moară pe o planetă arsă de soare şi aparent lipsită de viaţă. Foarte curând însă, acesta va fi nevoit să se lupte pentru supravieţuire cu nişte creaturi extratereste însetate de sânge şi extrem de periculoase. Singura şansă de scăpare a lui Riddick este a-şi dezvălui locaţia, fapt care ar fi determinat apariţia tuturor vanătorilor de recompense pe acea planetă în căutarea sa.

       

      Prima navă cu care va trebui să se confrunte are la bord o rasă nouă de mercenari, mult mai violenţi, în timp ce de-a doua este condusă de cel mai mare duşman al lui Riddick. Presaţi se timp şi de furtuna ameninţătoare care se apropia, vânătorii de recompense fac totul pentru a pune mâna pe capul lui Riddick drept trofeu. 

       

      Pelicula "Riddick" urmează să fie lansată pe marile ecrane în 2013.

       

      Vezi poze film: http://filmsi.ro/fotografii-film/5370/untitled-chronicles-of-riddick-sequel

       

       

       


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!