Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Pe cine isi doresc fanii la cârma productiei “Eroi de sacrificiu 3" (The Expendables 3)

       

       

       

       

       

      Aşa cum era de aşteptat, producţia “Eroi de sacrificiu 3" (The Expendables 3) a obţinut încasări la nivel mondial de peste 300 milioane de dolari şi, prin urmare, necesitatea apariţiei unui al treilea film era inevitabilă.

       

      Nimic nou până acum, întrucât am auzit acest lucru înainte de lansarea pe marile ecrane a “Eroilor de sacrificiu 2”, însă marea dilemă vine în legătură cu regia acestui sequel. Cine se va afla în spatele camerei de filmat?

       

      Cel mai probabil, Simon West se va întoarce la cârma ultimului film din trilogia “Eroi de sacrificiu”, însă unul din fani pledează (într-un articol foarte convingător) pentru John Woo, o legendă a filmelor de acţiune, care să se ocupe de regia acestei continuări. 

       

      Iată motivele expuse de acest fan (ABKing): “Se pare că oamenii subestimează ceea ce Woo are de oferit – Cred că “Eroi de sacrificiu 3” are nevoie de un final total diferit şi exploziv. Gânditi-vă la Barney Ross în timp ce aruncă în aer o canistră cu benzină, iar Trench trage în ea doar pentru a provoca o explozie care să omoare 20 din oamenii lui Seagal……sau la Jet Li şi Jackie Chan, care se luptă cot la cot pentru a înfrânge trupa lui Nic Cage (bineînţeles, Chan făcându-şi intrarea în depozit călare pe o motocicletă şi trăgând cu mitraliera (folosindu-se efectul de “mişcare lentă”).

       

      Sau poate o aruncăm pe Maggie în luptă, să ne demonstreze cum îşi doboară adeversarii unul câte unul.....John Woo ştie cel mai bine cum să facă toate acestea să dea bine pe ecran. Vă recomand să vedeţi filmul “Hard Boiled” dacă nu mă credeţi”.

       

      Ce putem spune, acest scenariu oferit de acest individ (ABKing) pentru “Eroi de sacrificiu 3” pare interesant şi ne-ar plăcea să-l vedem pe ecrane. Voi ce paărere aveţi? Cine credeţi că ar fi cel mai potrivit să regizeze “Eroi de sacrificiu 3”?

       

       

       

       

      Eroi de sacrificiu 2 e disponibil pentru a fi vazut online. Click aici:

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Parerea cititorului

      • Eu - 18 septembrie 2012, 14:40

       Bai pretenash, re-citeste articolul... vorbesti cand de 2 cand de 3 si n-au nici o treaba. Momentan au iesit decat 1 & 2 ... iar tu vorbesti ce incasari a obtinut al 3 lea... m-am oprit din citit dupa primul paragraf... prea bota.

      • alexander - 19 septembrie 2012, 11:28

       near placea sal vedem si pe al 3-lea ...si nu cont cne il va regizeaza sau cne il va face numa sa iese beton ;)

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!