Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Jude Law a confirmat realizarea unei continuări pentru “Sherlock Holmes 3”

       

       

       

       

       

      Deşi Robert Downey Jr. este în prezent ocupat cu filmările celei de-a treia tranşe a francizei „Iron Man”, acesta mai are pe listă o altă serie populară care va avea o continuare, la un moment dat, în viitorul apropiat.

      Succesul producţiei „Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (a avut încasări de peste 540 milioane de dolari în întreaga lume) i-a stimulat pe cei de la Warner Bros. să lucreze la un nou film din seria poveştilor celebrului detectiv, angajându-l în octombrie anul trecut, pe scriitorul peliculei "Iron Man3", Drew Pearce să se ocupe de scenariu.

       

      Detaliile despre proiect au fost păstrate în secret până de curând, când Steve a stat de vorbă cu Jude Law la Festivalul de Film de la Toronto despre drama romantică „Anna Karenina”. Spre sfârşitul conversaţiei, Law i-a prezentat lui Steve o scurtă descriere pentru „Sherlock Holmes 3”, exprimându-şi entuziasmul cu privire la colaborarea cu echipa Sherlock pentru un alt proiect.

       

      În timpul interviului, Steve l-a întrebat pe Law dacă are idee când vor începe să filmeze „Sherlock Holmes 3”. Iată ce a răspuns acesta:

       

      „Nu ştiu încă. Se vorbeşte despre acest lucru şi că s-a realizat un scenariu, dar atât Downey cât şi eu suntem foarte ocupaţi. Însă vrem să facem altul. Suntem o echipă plină de viaţă şi ne distrăm de minune împreună.”

       

      Este un update minor, dar Law va reveni, cu siguranţă, pentru mai multe aventuri cu Sherlock Holmes. El şi Robert Downey Jr. sunt preocupaţi probabil  de mai multe proiecte, în viitorul apropiat, dar Law a semnat recent contractul pentru a juca în următorul film al lui Wes Anderson, „The Grand Budapest Hotel”.

       

       

      Sursa: collider.com


      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!